lunes, 12 de enero de 2015



Hola de nou! 

Com esteu? Nosaltres molt bé! :) Ara us explicarem les novetats perquè pugueu estar al dia del que anem fent!

Al final no vam poder veure la pel·lícula "Alexander y el dia terrible" perquè quan vam arribar al cine ens vam adonar que ja no la feien. Així que vam haver-ne de triar una altra ràpidament. Vam escollir la de "Dios mío, ¿pero qué te hemos hecho?". Vam fer una tria fantàstica perquè era divertidíssima i ens va fer riure moltíssim. I les crispetes dolces i els refrescos ens van acabar d'animar la festa! El pitjor del dia va ser que vam perdre el bus i vam haver de fer la tornada a peu (des de l'OCINE fins a casa la Loubna!). Va ser una mica desastre, però en el fons va ser divertit! Hehe, una aventura més!

El següent cop que vam quedar vam fer-ho amb companyia d'una altra parella del Projecte Rossinyol: la Núria i l'Ami! Primer vam fer un berenar sorpresa al pis de l'Aina amb xocolata desfeta, galetes, decoracions de Nadal i regalets...! I després vam anar a veure els Reis de Girona! Quina gentada i quin ambient més màgic! Vam haver d'esperar bastanta estona a que passessin, però va valer la pena.
 
Avui hem quedat i hem estat pel barri. Hem anat a berenar a una fleca que té unes taules per seure i hem aprofitat per xerrar, fer-nos fotos, jugar al mikado i... escriure el bloc!

Us deixem unes quantes fotografies de la nit de Reis:

La Loubna i l'Aminata al cul de la lleona.

La Loubna i l'Aminata: el naixement
La Loubna i l'Aminta esperant els Reis

L'Aina, la Núria, l'Aminata i la Loubna esperant els Reis



Fins aviat!

Gràcies per seguir-nos!

Aina i Loubna

No hay comentarios:

Publicar un comentario