lunes, 15 de diciembre de 2014

Benvolguts i benvolgudes al nostre bloc!


Hola a tots! 

Aquest és el nostre bloc (Aina i Loubna) i us anirem explicant tot el que anem fent al llarg del Projecte Rossinyol. Esperem que us agradi i que vingueu sovint a veure'l!

A la festa inicial ens vam conèixer! Estàvem molt nervioses perquè no sabíem com seria la persona que ens acompanyaria al llarg d'aquest projecte... quines ganes que tenim les dues de començar l'aventura!

El primer dia la Loubna va ensenyar-me el seu barri: l'escola, la biblioteca, el centre cívic, on fa classes, casa seva… i també vam fer una llista de coses que ens agradaria fer (anar a fer una volta, anar a museus, anar al cine, cuinar…)

El segon dia vam anar a veure el barri on viu l'Aina. Primer, vam anar a berenar al seu pis (vam menjar galetes, croissants, un entrepà…) i després vam fer una volta per la Universitat, les botiguetes, el barri vell...

El tercer dia que vam quedar, vam fer un pastis. Us deixem una fotografia (al final de tot) perquè pugueu veure'n el resultat!

Avui és el quart dia que hem quedat. Hem volgut anar al museu del cinema... però estava tancat! Es veu que els dilluns tanquen i no ho sabíem. Hem dit que queda pendent de fer una altra vegada que quedem. Després hem anat a una botiga i hem comprat motlles de magdalenes per fer-ne un dia (sí, ens agrada molt cuinar dolços!). I ara estem al Centre Cívic del Barri Vell fent aquest bloc perquè el pugueu llegir!

Ah! Se'ns oblidava dir que el pròxim dia anirem al cine i veurem la pel·lícula «Alexander y el dia terrible». Tenim moltes ganes d'anar-hi, ja us explicarem què tal ha anat!


Moltes gràcies per seguir-nos i llegir el nostre bloc!

Fins ben aviat!


Loubna i Aina






No hay comentarios:

Publicar un comentario